Ну, погоди!

Vagy másképpen "Nu, págágyi". Ki ne emlékezne a prérifarkas híres szovjet alteregójára, akit egy gyalogkakukk (ami oroszhonban amúgy is kissé tájidegen) helyett egy kissé talán kislányosan öltözködő nyúl iránti éhség sarkall mindenféle olyan helyzet előidézésére, melyeknek a végén mindig éhen, és szopóágon marad...

volk_1_145015.JPG

A bicaj Soma korábbi fixijének kicsit korszerűsített változata, az új dukkón kívül ráfért még egy új hajtókar. A roox eme darabja azt hiszem még ma is rávenne pár embert a sírásra...A karok végein Time ATAC pedálokat találunk. A váz egy XB3, magyar nevén egy hvz, avagy fecske, természetesen az orosz ipar remeke. Az átpapucsolásért már a tulaj a felelős, és valljuk be, jót tett a bicajnak a régi saruk elhagyása. A salgópolc ipari szürke színével harsány ellentétben áll a piros/fekete felni/gumi színválasztás, elöl/hátul flipflopolva. Felni vuelta, agyak Novatec darabok.

volk_5_145032.JPG

A kor divatját az agyonlevonózás terén némi képszerkesztéssel montázzsá formált jelenethalmaz követi a rajzfilmből, a kissé rendhagyó ülőfelület pedig a tudtunkra adja, hogy a farkas hogy is végezte a sorozat eltűnésével.
volk_6_145036.JPG

A fejcsőbe aprólékosan furkált, és kézzel reszelt kártyapiktogramok felett egy laminált Röfi féle fakormány foglal helyet egyetlen, a forgalom manipulálását megcélzó berendezésével.