Dukkó 2012

Részletek, friss infók a facebookon!
Már szinte menetrendszerű, hogy lesz egy x tétel szintereztetnivaló Kismacson. A várható dátum nagyjából március 20. ez még változhat kis mértékben. amit erről tudni illik:

-Az alkatrész legyen lehetőleg tiszta. Értem ez alatt, hogy ne legyen zsíros pl.
-Nem árt, hogy ha az esetlegesen előforduló levonókat leszeded előtte, ugyanis bár a szemcseszórás lehozza, de az adott területen komolyabb bombázást kap a fém, ami nem feltétlenül jó. vékony falú aluvázat sajnálatosan nem áll módunkban átvenni (nincs rá garancia, hogy kibírja a szórást)
-Amit ki kell takarni, az legyen kitakarva. Értsd ezalatt főleg a meneteket akár vázban, akár hajtókarban, stucniban. Ezeket festés után néha célszerű frissíteni, ezt nálam megoldhatjuk. (ezvoltittareklámhelye)
A cuccok begyűjtése az utolsó 1-2 héten esedékes, szóval addig pls ne halmozzatok rám minden jót...:D 
Itt találtok egy ral színskálát, de figyelem, egyrészt nem áll rendelkezésre minden szín, másrészt a monitoron nem pont azt a színt látod, amit egy rendes ral palettán. Ha biztosra akarsz menni, egyrészt alapszíneket nézz ki, és legyen alternatív színed kiválasztva ha a hőn áhított épp nincs készleten, másrészt egy festékboltban kérj egy ral palettát az általad kiválasztott színről, hogy biztosan tudd, hogy nem lila az a rózsaszín...
Színre, árra garit nem vállalunk, viszont tudni kell, hogy ez egy nonprofit projekt, vagyis senkitől se vasalunk be egy fillér pluszt sem. egyszerűen nagy tételben próbálunk szállítani, hogy olcsóbbra jöjjön ki.

Árak hozzávetőleg: egy váz kb 6 ezer (volt több is, kevesebb is már, talán széljárásfüggő?:D) felni, hajtókar méretű tételeknél 1-2 ezerre illik számítani.