Goldsprint Tournament#7 finálé

Wow! Csak ennyivel nyithatok így reggel. Először is a hajnali eredményeink, másodszor a két óra alvás miatt, aminek a böjtje majd 1400 óra magasságában jön, mint ahogy szokott, szóval kb földrajz órán.

Történt az, hogy kitaláltuk, fel kéne menni, tépni kicsit a fővárosi gs-t is. Meg persze a mezőnyt! Már a parkolásnál sejtettem hogy nem lesz egy mindennapi élmény, és amint a középkorú hölgy feladta tervét, hogy 6,5 méteres mercedesét bepréselje a 6,6 méteres parkolóhelyre, mindezt persze élénk figyelmünktől, és Dani telefonjának kamerájától kísérve, be is tévejedtünk a Tündérgyárba.

Gyász volt a létszám, de legalább volt hely örömtáncra, ami gyakran előfordult aznap este. Szájtitánunkkal, vagyis Danival kezdtül a Keleti Blokkos zúzást, persze alulmaradtam, így sikerült Daninak annyi önbizalmat szereznie, hogy folytassa az estét. Lecsa közvetlenül utánunk tolt lejjebb a lécen, letarolva Hamilton bekövesedett rekordját, beállítva újként a 20:58 at. Buppa AZTAKÚÚÚRVAÉLETBE! kiáltása rögtön tömegjam szlogenné vált...

De fiatal volt még az estve....

Kata volt a következő, egy nagydarab lánnyal indult, aki vitéz volt vezér álnéven, megborult a női vonal is kerek 27mp-re.Legközelebb már 26:45 öt mért a gép, így beállt az új női top 1 is.

És ekkor jött az, ami mindenkit durván meglepett. Levi újabb csapást mért az országos, immár a saját rekordidejére brutális 20:37-tel!

Mennem kellett még egyet, és mivel nem akadt senki aki jött volna, illetve akivel mentem volna egy esélyeset, elkaptam Kiscsúcsot, aki épp azelőtt állította fel a saját top idejét. Kissebb hiba miatt hosszú bemelegítés következett, majd eljött a másodperc, és tolni kezdtük. A diagram az utolsó 150 méterig hátrányban tartott ellenfelemmel szemben, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve (hihetetlen, miket nem gondol az ember miközben a fülén át is zihál) beugrott, mi van ha....nem tehermentesítem eléggé a felfelé jövő pedált....Így volt vagy sem, még maradt kraft, rátenyereltem a képzeletbeli "afterburner" feliratú gombomra, s lőn: sikerült előznöm, és hoznom az eddigi legjobb 22:67 es időmet!

Persze nem nagy szám a rekordokat tekintve, de nekem hihetetlen volt a 23 alatti időm.

Persze a titánok harca még hiányzott, így az utolsó kör arról szólt, hogy Debrecen Debrecen ellen. Bődületes tempóban estek egymásnak Dagi és Levi, és megszületett Dagi eddigi legjobb ideje 21:13. Levi egy laza 20:49-cel zárta a napot.

Mindent össze vetve megérte fölautózni, sokat tapasztaltunk, pl azt, hogy Dani nem ihat energiaitalt, mert be nem áll a szája utána egész úton hazafelé...

 

Toplisták