Egy szülinapi buli

Az ideális szülinapi meglepetésbulihoz elengedhetetlen, hogy az ünnepelt meglepődjön. A tudatos énem Skidmark részénél ez bejött, ma hazafelé tartva bukkant fel a mai dátum egy évvel korábbi kiadása, az első poszt ideje, szóval lehet örülni, az első oltásokat túlélte a gyerek, és elérte az egy éves életkort!

Képek by Kimura.

Akkor most írok a buliról is pár rövid sort. Úgy indult mint legutóbb, vagyis kaptam egy telefont, hogy méltóztassak már helyet foglalni a kocsiban, és felcipeltetni magamat a fővárosba, ha már így összejöttünk legutóbb. Ugyanis eljött a Royal Fixi Club Tournament Grand Final futama, amire két kvalifikációnk biztos volt, a női pedig függőben, attól függően, megjelennek-e a top helyezettek. Így történt az, hogy Kata, Dagi, Lecsa meg jómagam Kutyatoursra optimalizálva bepakoltuk magunkat a PIROSBA, és irány a Tündérgyár!

Korábban érkezünk, mint legutóbb, így néhány kitérőt tudtunk tenni, felkaptuk a Gumifüli demócsomagot (hétfőtől a boltban) is, forgolódtunk kicsit a városban, majd merészen beparkoltunk a Tündérgyár előtti fogorvos privát parkolójába. Odabent csendes hangulat, és néhány jó ismerős fogadott minket, rengeteg időnk volt társalogni, eszmecserélni. Aztán kezdődött lassan a nép beterelése a bicajokhoz, és a megjelent versenyzők beszólítása, illetve a nem megjelentek pótlása a listáról. Így történt, hogy Kata, és én is bekerültünk a döntőbe.

A legelső futamomon mindjárt összekerültem Vitézzel, így nem kellett aggódnom az este további lefolyása miatt, nyugodtan járhattam-kelhettem kedvemre, nem hiányoztam egyik bicajról sem. Az időm 23:15, Vitéz volt olyan előzékeny, hogy csak 22:58-at tekert.:D

Csapató gárdánkból a következő Dagi volt a vason, akinek sikerült az itthoni, rendkívül pocsék edzőmérésein javítania 6 másodpercet, így 21:97 tel verte Kiscsúcsot. Utána rögtön Levi jött, aki megfogadta a javaslatomat, féltávtól takarékon ment, így csak 3 századdal döntötte meg az eddigi csúcsát, beérve 20:34 alatt. Fel is röppent a hír, hogy fogadások zajlanak a teremben, Levire 1:6 arányban mentek a tétek...:D lesz-e vajon húsz alatt?

Megjelent földink, Ábri is, tekert egy 22:64-et, így ő is belefért a következő lépcsőbe.

Jöttek az első lányfutamok. Sajna az esztétikusabb nem csak két előselejtezőnyi futamot adott ki, és sajna Enikő már az elején összekerült Katával, ami azért a döntő futamba illő harc lett volna. Továbbjutók leányágon Kata, és Manna.

 Jött a második lépcső, melynek második futamában Daginkat gőzerővel takarította le Dodi, megtekerve Budapest első "aztakurvaéletbe!" idejét, 20:39-et!

Itt azért nyeltünk egy nagyot, ez az ember nagyon durván tolja! Levi is megvívta a maga harcát, így kialakult a végső négyes: Vitéz, Levi, Dodi és Balu. Enikő egy megszavazott újrafutammal begyűjtötte a női bronzhelyezést.

Kis szünet, majd még egy kis szünet, aztán folytatódott is a cirkusz. Dodi és Vitéz futamát előbbi nyerte, míg Levi és Balu közül Levi került ki győztesként. A gyengébbik? nem aranyfutamát Manna nyerte, Kata így második lett.

Mindenki felfokozott hangulatban várta a döntőt, ahol korán sem lehetett biztosra letenni a voksot egyik vadállatra sem. Levit ismerjük, Dodiról pedig lehullt a lepel, és kiderült, hogy reggelire megenné a komplett pesti mezőnyt....kőkemény és fáradhatatlan. Rekordszag terjengett a levegőben, és durván felpörögtek a lábak, amikor elhangzott a "Sprint!" felkiáltás. A táv feléig a két versenyző grafikonja felváltva haladt az élen, amikor is elszállt a versenyzők monitora, így csak a közönség láthatta, mi is alakul éppen a soros illesztőn átküldött jelek szerint a virtuális ötszáz méteren. Levi hátrapillantott 350 körül, mivel a zajban nem is hallhatta üvöltözésünket, de szerencsére ez nem okozott lassulást a lábai tájékán, így a meccselés az ő javára dőlt el brutális, 20:20 as idővel! Dodi is keményen megtolta a bicajt a maga 20:32-ével.

 A feszültség feloldásaképpen Buppával együtt üvöltöttük a C:B:I:-t, a Flaszter masztert, majd a royal Fixi club-ot. Lehet röhögni kérem, de ez így vén fejjel jól esett...:D

A díjazás sem az eddigi szomorú sémát követte (álltam én már dobogón a kezemben egy marék nasival, 2010, 24 órás mtb csapatváltó.....)

Első sorban köszönet Buppaboynak, Voxának, mert nélkülük biza ez az egész nem jött volna létre, Pirynek a jó kis húzós zenékért, és a másik Dj srácnak, aki tartotta a frontot, amikor Piry már bedőlt...

Számos mez, sapka talált gazdára, a Go Fast!, és Bendzsó (Elastic) felajánlásával. Ezenkívül Kopasz is beszállt pár holmival (pl külsők), a Skidmark pólót Vitéz vitte el, megérdemelt helyre került azt hiszem. De a díjak között akadt néhány Bagaboo cucc is, pl.: Kata új Bagagirl táskája, és persze a fő szponzor, a Csepel is bedobott két fulltoppos vázszettet.

Gazdagabbak lettünk tehát egy durván jó élménnyel, egy vázzal, egy campa sapival, és két táskával.

Ja, hoppá. Külön dícséretes a Lupusbag felajánlás a HETEDIK helyezettnek, egy xl-es ezüstfedelű messenger bag bazinagy Royal fixi club logóval, amit ki más is hozott el, mint....... Dagi! (remélem, most már elhiszi...:D)

 

Dobogó tehát: 1.Levi, 2.Dodi, 3.Balu. Lányoknál: 1.Manna, 2.Kata, 3.Enikő

Zé barátunk volt az, aki minden alkalommal megrakta a sprintet, ahogy az valahol felállt. egyértelműen kiérdemelte a különdíjat.

Lepörgetésnek mentünk még egy junkie-kört Kutyával, Dodi és Vitéz szinkronrajtja nem volt az igazi, így Kutya rám húzott majd két másodpercet..(majd lejátsszuk élesben is...)

Innen, miután begyepáltuk a teljes tournamenttel aláíratott vázdobozt a kocsiba, röpke látogatást tettünk Harsi szülinapjára,(sok ilyet még, férfi!) majd miután egy kis háztájival átlöktük a holtponton (vagyis bealudt) elindultunk hazafelé. Zsófi sajnos ekkor még a város túlfelén volt. Üdv neki ezúton is!  Dodit még húztuk egy darabon az anyutól elkunyerált bicaján, majd elnyelt minket az autópálya.

Most meg itt vagyok. Aludni kell egyet, mert a jövő héten durván romon leszek. Jóccakát.

Boldog szülinapot Skidmark.blog.hu