Flaszterparti letudva, kövi edzés: Kedd, 13:00 DEAC

Aki ráér jöjjön!

Beszámoló alább, Csipiszül....

 

Megvolt az első Flasztergyomlálás is, ami egy kósza ötletként csak úgy kipattant Kutyánk fejéből.

 Miután kicsit felturbóztuk a pályát a szerteszét dobált pet-palackok átcsoportosításával a rácsok alatti labda-szökési helyekre, lassan el is kezdtek szállingózni az emberek. Debrecen két beállt, és egy lassan összeálló csapata mellé még alakult a friss emberekből és a ritkán látottakból kettő, valamint nagy örömünkre a fővárosi gárda is szállított egy csapatot, és jó néhány drukkert. a nagy mozgósítás a járókelők figyelmét is vonzotta, rá is figyeltünk, hogy a szomszédos füves pályán zajló hobbi focimeccset egész jól látni, mert csak a játékosokat érdekelte. Kivonult a sajtó is egyből két helyről, így amíg zajlottak a meccsek, adtunk pár tippet a hírekhez, meg készült pár videósnitt is a meccsről, meg két csodálatos interjú velem, amit kíváncsian várok...

A mérkőzések rendszerét Kuty kalkulálta, És az alábbi eredmények születtek: 

 Szóval az előre borítékoltak szerint Pest vitte a meccseket, az igazi nagy harc inkább a két helyi erőnél zajlott le. Jó pár ügyesebb megmozdulást láttam a kezdőknél is, nekik is grat hogy játszottak, remélem ez a kis buli megadta a lendületet. Kaller, és az én régebbi megnyilvánulásom alapján, a pályán a tapasztaltabb játékos egy másik dimenzióban mozog, gondolkozik, és az ilyen meccselések pont arra valóak, hogy a kezdő megszagolja, merre felé kell a jövőben tendálnia.

Szerencsére senkinek sem esett baja, bár volt pár necces helyzet azért. Dani is csak egyet zakózótt, most egy hétig bőrt növeszt a bokájára.

Szóval, kösz a Pesti stábnak hogy szállítottak némi lendületet, minden helyinek hogy kijött, és minden további helyinek, aki kijött szurkolni, vagy épp arra jártában informálódott kicsit, mit is lát éppen. Extra köszönet Sanyinak, aki lassan a csapat fő fotósa lesz! Amint meglesznek a képek, természetesen lesz link, amin megtekinthetőek lesznek, addig este előkerül az a pár, amit lőttem.

Köszönet továbbá a helyi médiának, az Alföld tv-nek és a Haonnak, akik által talán teret nyer ez a fantasztikus sport is Debrecenben. Mert mint látjátok, az igény az meg lenne.