Popkorn, bicaj és fejkamera

Jön a Fék nélkül (Premium Rush) november 1-jén a mozikba. A trailert már van aki látta, van aki nem, a lényeg annyi, hogy egy apró küldemény megszerzéséért egy (természetesen brakeless, hadd menjen csak a híre az emberek közt, hogy ilyen is van, hátha ráharap a yard) fixis futárt végigzavarnak Manhattan City-n. A mozi így első ránézésre hozni fogja a szokásos formát, lesz benne széplány bicajjal, aki leveri a tükröt egy bazinagy lánccal, fiú aki ha kell, az élete árán is megvédi a rakományt, és eközben látványosan kerékpározva szopatja végig az üldözőit. El is lesz ütve, de biztosan túléli.
Viszont ezután szerintem még Mammut és Norbi is feltesz legalább egy féket, még akár szigszalaggal is, ha megunja, hogy minden liba azzal jön neki, hogy figyeljmár, ez olyan bicaj, mint a fijué a filmbe'? :D

A másik film, ami tulajdonképpen a rangsorban mindenképpen elöl áll, a Lucas Brunelle féle Line Of Sight. Nem lesz az elején Dreamwork, Lionsgate, még egy fránya Asylum sem (hálistennek) viszont egy olyan filmről van itt szó, amit meg kell nézni, aztán talán húzóra megint. Nem lesz szétnyomva az agyunk effektekkel, kivéve egy kis kötelező Áksziófilmes kergetőzős lövöldözős betéttel...:D Nem lesznek zoomolások és nem fog senki megmerevedni az időben, hogy körbevegye a kamera, de biztosan egy remek, és életszagú dokumentumfilmet kapunk...ingyen, a youtuberól.