Hétvégi programok

Alig értünk haza Szegedről és pihentük ki a felejthetetlen bulikat, máris elfáradtam a következő hétvégi programsorozatban. Itt a tavasz nincs megállás és csak kapkodom a fejem, hogy mit mikor csináljak, mikor hova menjek, hiszen az egyik buli jobbnak ígérkezik mint a másik és természetesen egyiket sem ajánlott kihagyni.

Nézzük szépen sorra milyen kerós programok várnak minket Debrecenben:

A héten le kell bontani a festésre vagyis színterezésre váró vázat/alkatrészeket, és vasárnap elvinni Krisznek, aki nagylelkűen felajánlotta a szállítást. Infó itt és természetesen facsén is lehet kérdezgetni.

Szombaton a szokásos 14:00 kezdettel BikePolo a DEACon, reméljük lesz hely és tudunk ütni pár órát.

Kihagyhatatlan az éjszakai kritérium verseny is, amit Duci szervez és titokban tartja a rendezvény tényleges helyszínét. Ami biztos szombaton 22:00 kor gyűlünk a Baltazár Dezső téren és együtt tekerünk ki a rejtélyes helyszínre, ahol 5-8 kör összesen 10-15 km várja a riedereket.

És végül egy vasárnapi lazulós-tekerős-sütögetős-beszélgetős program vagyis a II. rituális disznóháj olvasztás a Vekeri-tónál!

Részletek facsén!

 

Ha Budapesten lennék tuti ellátogatnék szombaton a REKONTRA Alley Cat név alatt megrendezésre kerülő futár bajnokságra, ami egyben helyt ad a II. Gold Sprint Tournament döntőnek is (!!!HAJRÁ LEVI!!!).