Itt az ősz, de még szezon van, hé!

Esik az eső. Hűvös van. Megy az otthon ülés, fészbukkozás, mi? Elvégre vége a szezonnak, lehet lazítani.

A TÚRÓT!
Csak ebben a hónapban van 3 verseny is, amin el lehet indulni, akár azért, mert nem lehet ilyen gyorsan vége a szezonnak, akár levezetésből, akár csak azért, hogy lazíts kicsit, mert hé, nem az a lényeg hogy hanyadik vagy.
Kezdjük mindjárt ezzel a jó kis alleycattel, ami már itt kopogtat, ugyanis szeptember 20.ára lett téve. Mint minden kontrás esemény, jól összerakott dolog lesz, aki nem csámborog az utcán egy papírlappal, térképpel a hóna alatt, az is el lesz foglalva, az ifiházban forog a goldsprint este!
Facebookon pörög az élet, nem blogokon, vágom ám ezt is.:D Event bikenight

bikenight.jpg
Ha ezt megrakod, már bizonyítod, hogy nem törődtél bele az őszbe. Jöhet egy kis csapatás, mondjuk egy jó kis (panel) házi cross country keretében? Mondjuk másnap?
A tavalyi Robinsonon én például nagyon jól éreztem magamat, és bizonyos, hogy idén is jó lesz. Pattanj fel egy montira, tekerj pár kört, és neked is adni fogja, becsszó! És lesz róla minden bizonnyal egy rakás fotó is, hogy milyen királyul nyomtad!
Robinson kupa, szeptember 21 Nyíregyháza.
És a facebook

Viniék amúgy egy remek gárda, és bár inkább országútiban vannak otthon, ahogy hallottam, szívesen besegítenek másnak is, ha szervezni kell valamit, például nekem.
Meg persze ők is ott lesznek az Első Groupama Kupán Harangodon (Ez Nagykálló mellett van) ezzel is elősegítve a jó szervezést. Ez a verseny kicsit hosszabb pályát kap majd, mint a Robinson, a tavaszi bejárásról remek képek készültek.
Az esemény időpontja szeptember 29.
És itt is egy facebook. Komolyan, fészbúkon minden van, ez már világuralom!

Ezek után mondhatod, hogy jó hónapod volt. És akár zárhatod is a szezont.
Nem tudja valaki, mikor lesz a Slovakia experiment? A következőre mennék...
Ha meg lusta vagy, és nem jössz, legalább szedjél vitaminokat, mert szörnyű ahogy kinézel mostanában.