Skidmark

2016\01\06

Wanted! Dolan

Kivételesen megint egy lopott jószág miatt postolok.
image1.JPGFeltűnhet, hogy nem egy mezei vassal állunk szemben, ami szerencsés abból a szempontból, hogy könnyebben szemet szúrhat.


image2.JPG
A bicajt pár napja fújták meg egy zárt garázsból, legutóbb a Seigner tér 7/a nál parkolva spottolta valaki, de sajna a tulaj érkezésére már továbbálltak vele.
A tulajt a 36 harminc 581 99 13 számon érhetitek el, ha bármi információtok akad a bicaj fellelhetőségéről.
Amennyiben nem akartok személyesen konfrontálódni, de le tudjátok követni a bicajt jelenlegi otthonáig, az is nagy segítség lenne.
Nyomatékosan megkérek mindenkit, ne üsse le róla a jelenlegi ridert, mert bár eléggé célravezető megoldásnak tűnik, simán önbíráskodásnak minősítik kedvenc jogalkotóink.

Részletes bikecheck:
Váz: dolan track champion hatvanas vázméret. Vázszám, középcsapágyház alján: G1206 0085
Villa: alpina carbon 12K
Kormányzás: deda zero pista befogó, dead dabar kormány
Hajtás: sram omnium+vp pedál, + bagatoe strap
Szék: selle slr superflow
Kerekek: blb track (fif/fix) +H+Son eero felnik fekete sapim küllőkkel fűzve
Köpeny: Thickslick

wanted!

2015\11\08

1.Tirpák cross sorozat 4/1. forduló: Vinibike

AJÁNLÁS: Gyertek nyugodtan montival is, totálisan nem lesztek hátrányban a cx bicajokhoz képest, becsszóra! Cserébe lesz névleges nevezési díj (kb lopást követtek el, ha ennyit fizettek egy versenyen, ez konkrétan free volt, tombolára meg annyit fizetsz, amennyit akarsz.) jó kaja, versenyhangulat, de semmi lenéző/lehúzó paraszt mentalitás mint ESETLEG néhol, kedélyes szervezőgárda, free fotók, meg ugye, motiváció, hogy miért ne rohadjon a bicajod a falon/garázsban/ágy alatt tavaszig, és hogyan ne hízz addigra 10 kilót, hogy feladd az egészet. :D Lesz még 3 forduló, figyelgessétek, igyekszem szólni!

More:

ajánló verseny beszámoló xc kiruccanás cx Mtb tirpákcross

2015\06\28

Erdőbénye 2015

Hajj de rég volt az első!
Azóta eltelt öt év, szóval ideje volt nekifutni még egyszer a maratonnak Bényén. Ezúttal 2 versenytávból választhattunk, 42.5 közép, vagy 62.5 kilométer hosszútáv szerepelt a verseny kiírásában, emellett persze a kínálatban választható volt egy 21 kilométeres vezetett túra is. A pálya nyomvonalának online tanulmányozása után a hosszútáv mellett döntöttem, amit utólagosan nem is bántam meg, mert remekül sikerült összebóklászni a Zemplén déli részét!

More:

ajánló verseny beszámoló rendezvény miskolc erdőbénye bénye Mtb pedalmtb

2015\06\08

Kondenzgyík 2015 handycap run

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer 2015. Eme év derekán újfent, immáron negyedszer került megrendezésre a miskolci Kondenzgyík maraton, s a környező városok, települések s falvak lakosainak kerékpáros hányada (,már aki nem a határon túli Crater Maratonra ment,) azon tépelődött, vajh' milyen gumikeveréket s tömlőnyomást választva teheti kerékpárját a legalkalmasabbá arra, hogy eme megmérettetésen a lehető legjobban teljesítsen.

More:

verseny beszámoló miskolc maraton pedalmtb

süti beállítások módosítása