Hírek

Na akkor. ez afféle előrejelzés, meg ilyesmi akar majd lenni. Lehet hogy bevezetjük, sok a "nem tudtam róla" típusú megszólalás.

A következő hétvégén: Röfi Spy alleycatje lesz, aki még nem jelentkezett, az tegye meg most! "Előkészületben"oldaldoboz-->Spy alleycat--> komment névvel, hogy jövök vagy ilyesmi.

Kajakoztál már kosárlabdapályán? Nem? Itt az ideje! Ezen a hétvégén lesz a Nagy Sportágválasztó debreceni kistesója is az Oláh Gáboron pénteken és szombaton, póló idén nem lesz, de azért akit érdekel, menjen ki, lesz sok érdekesség.

 Három hét múlva, május 28-vagy 29: Megyünk a fővárosba, a kicsit elcsúszott tavaszi pólóbajnokságra. Én elhiszem hogy tanulásba lesztek temetkezve, (még én is) de az az egy nap nem oszt, nem szoroz. (Reggel megyünk, este jövünk.) Eddig egy fix csapat jelentkezett, de szeretném, ha még legalább egy jönne. Részletek amint lesznek, írom kifelé!

junius 18.-a lett a végső időpontja a Star Wars alleycatnek. Jelentkezés kommentben a fentebb leírt módon. (nem kötelező, de ha van kedved, jelezheted hogy ott leszel vagy sem.)

Július 9, Erdőbényei Drótszamár Fesztivál. tavaly nagy buli volt, idén még nagyobb lesz! Pólósoknak kb kötelező olvasmány, de a montisok se lesznek kímélve. Az idei Mountain Bike Challenge versenysorozatba tartozó futam a tavalyi pálya mellett a középtávon tartalmaz sok olyan utat a Zemplénben, ahol lehet majd vért izzadni, és sarat dagasztani akkor is, ha két hónapig nem esik...

 
Az első Magyar szervezésű nemzetközi bikepolo bajnokság Szegeden lesz, a Szin-nel párhuzamosan. (Augusztus 24-28 ) Ide minél több vállalkozó szellemű embert várunk, (ahogyan máshová is amúgy) mert Szeged nagyot fog alkotni, ezt előre borítékolom.