Main race update: Checkpointok!

Megvan a cp-k végleges sora, a jelen állás szerint 99.99% hogy ezek körül lesznek. Pár módosítás még előfordul majd, pl igyekszem a cp-seket olyan helyre letenni, ahol nem fognak beleőszülni az unalomba-már ahol ez kivitelezhető. Mennyire durva, ki lett adva az összes cp, ezt matyi lesz megnyerni, nem? Gyere 'szt rakjad!



Main race térkép jp.JPG

Hiányoznak a tavalyi, tavaly előtti évben lezavart jó kis versenyek. És nektek? Akinek igen, azoknak szomorú hírem van, nem fogtok ezúttal sem olyan típusú csapatást kapni, mint azokon, viszont aki ott volt Csonti alleycatjén, vagy az András szervezte main race-en Szegeden, esetleg olvasta az Fgh szülinapi alleycat beszámolóját, az már most feltehet egy kisebb áttételt, és elkezdheti memorizálni a város térképét. Az esélyek egyenlővé tétele végett amint megvan az összes checkpoint, egy térkép formájában azonnal felkerül ide, és ez, mint Szeged óta tudjuk, bőven elég egy outlandernek is ahhoz, hogy jó helyezést érjen el.
Várom önkéntesek jelentkezését is ezúton, akikből nagy mennyiségre lesz szükség a bulihoz, akár 10-15 fő is jelentkezhet. Barátnők, tesók, feleségek, menyasszonyok és bárki, csak ne az eddigi versenyzők, őket a rajtlistán látnám legszívesebben. A futam díjtalan lesz, díjazva a kategória 1. helyezettek lesznek csak. Kategóriákat egyelőre nem feszegetném...:D

check on facebook group!